Rafaello

Rafaello

biszkopt z masą budyniową i bezą kokosową
Sernik złocisty

Sernik złocisty

ciasto kruche z masą serową i masą budyniowo-tłuszczową
Snikers

Snikers

biszkopt czekoladowo kokosowy z bakaliami (orzechy, płatki migdałowe) z kremem o smaku toffi z alkoholem
Szarlotka miodowa

Szarlotka miodowa

ciasto biszkoptowo-tłuszczowo-miodowe z masą budyniową z jabłkami
Tiramisu

Tiramisu

biszkopt czekoladowy z masą z serka mascarpone oraz biszkoptami nasączonymi alkoholem dekorowany żelem

KONTAKT

PIEKARNIO • CUKIERNIA • DELIKATESY

Ryszard Steskal

Spółka Jawna

Zakład Produkcyjny

34-480 Jabłonka, ul. Przemysłowa 6
+48 18 26 40 416
+48 18 26 40 415
+48 18 26 42 741
fax: +48 18 26 40 416 wew. 23

Nasz adres

PIEKARNIO • CUKIERNIA • DELIKATESY RYSZARD STESKAL
SPÓŁKA JAWNA

34-480 Jabłonka, ul. Krakowska 1
NIP: 735-24-45-621
REGON: 492728565
KRS: 0000060365

Pozostałe kontakty

  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - Zarząd Firmy
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - SŁODKIE STUDIO zamówienia
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - kierownik produkcji
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - dział obsługi Klienta
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - dział rozwoju
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - dział sprzedaży
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - dział logistyki
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - ISO, HACCP
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - reklamacje